Acció escènica multidisciplinària (work in progress) amb teatre, poesia, música i dansa, tot presentant la novel·la “Co.co. Un swing de punta a punta de l”oceà” (Edicions 96, 2021), de Clàudia Viladrich, amb il·lustracions de Thaïs Borri Bas i pròleg d’Albert Vallverdú i Berges. La història representa un homenatge als propis orígens, un homenatge al swing i al ball en totes les seves modalitats en una època on és i ha estat més necessari que mai i una crítica a la gestió de la pandèmia per part dels governs. L’espectacle, creat per l’autora del llibre i amb la col·laboració en l’adaptació escènica d’Albert Vallverdú, esdevé una acció metafòrica del llibre, que navega entre la novel·la, l’assaig i la poesia.

Els intèrprers de l’acció, tots ells balladors des de fa anys, despleguen a l’escena la seva acció interpretada amb diverses arts. Albert Vallverdú musica tot l’espectacle amb piano, guitarra i melòdica, Silvia Garcías aporta el seu treball corporal en dansa, Xavi Forcadell dramatitza l’acció d’alguns dels personatges, Thaïs Borri aporta el paisatge escènic de l’acció i apareix també com a performer i, l’autora del llibre, Clàudia Viladrich, interpreta la poesia i prosa poètica de l’espectacle. Tots ells fan aportacions de dansa-teatre al llarg de l’obra, esdevenint alhora diferents personatges de la novel·la.

 

                “Hi ha llenguatges que sempre ens acompanyaran, som tossudament persistents a la felicitat.”

 

Intèrprets de l’acció escènica:

Clàudia Viladrich: poeta 

Albert Vallverdú: músic (piano, guitarra, melòdica)

Xavi Forcadell: actor

Sílvia Garcías de Ves: ballarina

Thaïs Borri i Bas: il·lustradora

CartellpresentacioSwingpuntaocea