EL CALENDARI

Afegir un esdeveniment

IMPORTANT

 

Tenint el compte que la utilització del nostre calendari és totalment gratuïta i que el manteniment del web i les despeses asssociades van a compte de l’associació Bcnswing dipositem en vosaltres, particulars, professorat, escoles i altres associacions o organitzadors d’esdeveniments, la voluntad i el compromís que pugueu fer un descompte en els esdeveniments de pagament a les persones associades a la BCNswing. D’aquesta manera ens ajudeu a fer créixer la nostra base social i contribuir a fer més àmplia l’associació i poder fer aquestes accions i actes per tothom.

 

  • Valoraríem un descompte d’entre un 15 % i 20%.
  • Tot i que som conscients que sempre els preus de les activitats, concerts, jams solen estar ajustades. Però si es pot tenir en compte abans millor.
  • Sinó pot ser un descompte econòmic estem oberts a altres propostes. Una idea és fer el mateix descompte que els feu als vostres associats o alumnat. Amb la idea que una persona que estigui associada a la BCNswing pugui tenir els mateixos descomptes a totes les altres escoles. Donarem més possibilitats a les persones que ballen!

Envía la vostra proposta

Si teniu dubtes o alguna iniciativa o voleu que arribem a acords bilaterals ens podeu enviar la vostra proposta al nostre email [email protected]