Des de Santako Swing, a l’escola de teatre la Colmena, comencem els nous cursos  la setmana del 14 de gener (dilluns 14 i dijous 17). 

La primera classe pots venir a provar de franc. Cada curs té 10 classes, d’1 hora a la setmana.

Els cursos són:

Dilluns: Lindy Hop nivell Intermig de 21-22h (1 any ballant)

Dijous: nivell intro de 20-21h (per començar de 0 o 3 mesos ballant)

Dijous:  nivell bàsic de 21-22h (6 mesos ballant)

El Lindy Hop es un ball de la musica swing, que es balla en parella, i hi han dos rols, leader (el que guia) i follower ( que segueix). Quan t’apuntis a un curs hauràs d’escollir el rol que vols fer, ja que necessitem que tothom estigui en parella.
És possible apuntar-se sense parella, encara que recomanem que t’inscriguis amb una. Nosaltres intentem quadrar els cursos amb tota la gent que s’apunta sense parella. Tenim llista d’espera per a followers, i hi hauran dos places per a followers sense leaders.

El mínim per obrir un curs son 4 parelles o 8 persones. 

Las classes les fem al Teatre La Colmena, al Carrer Francesc Viñas, 5.   En el preu del curs podreu gaudir de descomptes en les obres de teatre i avantatges com a socis en altres activitats de l’escola. I si vols vindre en cotxe, el parking de la Plaça de la Vila té descomptes per els [email protected] de la Colmena (1€ per 3h). 

Si teniu alguna pregunta, no dubteu en contactar amb nosaltres: [email protected]

Salut i swing!!!