BALBOA / LINDY / BLUES

BCNSWING FESTIVALS

BBF
BARCELONA BALBOA  FESTIVAL

BLE

BARCELONA LINDY EXCHANGE

COCOA

BLUES & FUSION EXCHANGE BARCELONA
BBF
BARCELONA BALBOA FESTIVAL
BBF
BARCELONA BALBOA FESTIVAL
BLE
BARCELONA LINDY EXCHANGE
COCOA
BLUES & FUSION EXCHANGE BARCELONA
BBF
BARCELONA BALBOA FESTIVAL

BLE

BARCELONA LINDY EXCHANGE

COCOA

BLUES & FUSION EXCHANGE BARCELONA

ELS NOSTRES

festivals

BBF Barcelona Balboa Festival logo trans 300x300
BBFversionA masgrande

BBF

BARCELONA BALBOA FESTIVAL

BBF va sorgir de la voluntat d’oferir un festival internacional de qualitat per ballar i perfeccionar el Balboa en un entorn relaxat i familiar.

BBF 

BARCELONA BALBOA FESTIVAL

Organitzat per la BCNswing juntament amb Gloria Garcia, aquest esdeveniment té com a una de les característiques principals cuidar per igual tant el Pure Bal –el ball de Balboa en la seva forma original de posició tancada–, com el Bal Swing –el ball que combina les dues posicions.

L’altra característica important que vol fomentar aquest festival és la relació saludable, d’igual a igual, entre balladors de diferent nivell, edat, gènere i condició. La fórmula que ho facilita està composta per diversos ingredients fonamentals:

  • Classes amb grups reduïts amb professors de reconegut prestigi internacional. D’aquesta manera podem oferir una atenció personalitzada i de qualitat.
  • Nombre equilibrat de leaders i followers en totes les activitats, incloent-hi les festes.
  • Horaris dissenyats perquè hi hagi temps per relaxar-se, assimilar les classes i gaudir de les festes sense competicions i amb música 100 % swing.

Aquest entorn protegit fa que, durant el festival, el gaudi d’aquest elegant ball de swing en parella, sigui màxim!

TESTIMONIS

«Enhorabuena: es el taller con más feedback por parte de los docentes que conozco. Una joya.»

«Best idea ever with support teachers, thanks for that!»

«Is one of my favourite events. It is always a pleasure to be part of this
workshop and I’m looking forward to the next one. Don´t change anything.»

«OMG I am not exaggerating 😀 Very relaxed and fun atmosphere.»

Ble

BLE

Barcelona lindy exchange

Organitzat per l’associació BCNswing, la seva primera edició es va celebrar l’any 2012.

BLE

Barcelona Lindy Exchange

Aquest festival té un caràcter propi i diferenciador atès que és un exchange, és a dir, un intercanvi. Això vol dir que des de l’organització es promou  la relació entre tots els assistents al festival, vinguin d’on vinguin. I una manera de promoure-la és facilitar el contacte entre els balladors i les balladores de fora que busquen allotjament i els hoppers —balladors de lindy-hop— d’aquí que, de manera desinteressada, n’ofereixen. Aquest fet afavoreix que hi hagi més contacte entre els assistents i es fomenta la integració i l’intercanvi cultural, gràcies a la convivència durant els dies del festival.

L’altre tret distintiu d’aquest festival és la programació d’activitats culturals relacionades o no amb el ball—, per fer conèixer la cultura i el territori català. Entre aquestes activitats organitzem, per exemple, visites guiades a la ciutat, visites a monuments reconeguts, rutes gastronòmiques per conèixer la nostra cuina i, és clar, ballades a l’aire lliure a diferents llocs emblemàtics de la ciutat.

En totes les edicions del festival BLE es programa música en directe amb les millors bandes del moment, tant de casa nostra com internacionals i amb els nostres millors dJ. Aquests esdeveniments se celebren a sales tan emblemàtiques com el Casino de l’Aliança del Poblenou, al local de l’antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats o a l’antiga fàbrica Casaramona, obra de l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch i seu actual de CaixaForum. Però també organitzem jams a l’aire lliure, a places i parcs, com ara, al Recinte Modernista de Sant Pau o al parc de la Ciutadella.

I sempre programem una bona conferència sobre la història del jazz per apropar-nos a la cultura d’on va néixer el lindy-hop. I el que segur que no faltarà mai és gaudir del ball i de la bona música, tant com ens agrada a tots i a totes!

COCOA

Blues & Fusion Exchange Barcelona

El festival de blues i de fusion organitzat per la BCNswing va celebrar la seva primera edició el març de l’any 2016.

COCOA 

Blues & Fusion Exchange

Aquest festival va sorgir de la idea del president de la Junta directiva de l’any 2015 i d’alguns col·laboradors, que van voler fusionar la xocolata amb el blues.

Quina bona combinació!!! D’aquesta gran idea va néixer el que és, actualment, un dels festivals de blues i de fusion més ben valorats d’Europa.

Les seves edicions són una bona ocasió per a l’intercanvi i la relació entre balladors i balladores de blues d’arreu del món. Tenim un interès especial a impulsar la música en directe i per això contractem bandes i grups musicals locals, nacionals i internacionals de gran nivell i també discjòqueis locals i internacionals… També hi tenen un paper destacat les trobades gastronòmiques, com la famosa calçotada i, evidentment, les moltes activitats relacionades amb el toc dolç de la xocolata que organitzem. Has provat mai un massatge de mans amb xocolata? Coneixes la història del cacau o com es fabrica la xocolata?

 I tot això, a ritme de blues i fusion!!