L’Associació funciona gràcies a la feina 

de moltes persones

Que donen el seu temps i el seu esforç a la BCNswing per fer possible l’organització de concerts, festes, esdeveniments de ball i documentals, per al gaudi de tots, perquè ens mou la mateixa passió pel ball i per la música.
L’essència de la BCNswing és el treball en equip, en què totes les persones que en formen part col·laboren per portar a terme una tasca comuna.

Totes les persones són voluntàries

Des dels membres de la Junta directiva ーque desenvolupen les funcions executives de l’entitatー, fins a les persones que porten les xarxes socials (Facebook, Instagram, Spotify o el web de l’associació) o també els equips de traducció, d’informàtica, fotografia, disseny, dj i de suport tècnic (pel que fa a temes de so, altaveus, etc.), són voluntaris i voluntàries de l’associació.

BCNSwing 25 anys ballant

BCNSWING

Junta directiva

Aquesta és la Junta directiva per aquest any 2023. També hi ha altres col·laboradors que participen de manera puntual en els diversos esdeveniments que organitzem, com ara en els festivals exchanges internacionals, les festes o els dj que posen música a les jams.

Presidenta Sandra Vallejo

PRESIDENTA

Sandra Vallejo

Secretaria Roger Navarro

SECRETARI

Roger Navarro

Tresorera Gemma huet

TRESORERA

Gemma Huguet

Vocal David Fernandez

VOCAL

David DLF

Vocal Ferran Obiol

VOCAL

Ferran Obiol

Vocal Carmen Madrigal

VOCAL

Carme Madrigal

Vocal Josep M Tapias

VOCAL

Josep M. Tapia

Vocal Eusebio Segura

VOCAL

Eusebio Segura

BCN Swing- Valenti Rojas. Vocal de la Junta Directiva

VOCAL

Valentí Rojas

BCNSWING

Organització

La BCNswing s’estructura en comissions o equips de treball organitzats per àrees o temàtiques. Tenen autonomia pròpia perquè, en la majoria de casos, en formen part membres de la Junta directiva. D’aquesta manera és més fàcil la unificació de criteris o d’imatge.

A continuació presentem la llista de les diferents comissions i equips que tenim actualment. Si estàs llegint aquest apartat i vols col·laborar amb la BCNswing però no saps en què, potser pots apuntar-te a alguna d’aquestes comissions o equips.

COMISSIONS I EQUIPS

que han anat sorgint i creixent al llarg dels anys:

1. Comissió jams recurrents i puntuals
2. Comissió solidària i d’inclusió
3. Comissió BLUES: Cocoa Blues Exchange
4. Comissió Barcelona Lindy Exchange: BLE
5. Comissió Lindy City Exchange

6. Comissió balboa-shag
7. Comissió gènere i diversitat
8. Comissió cultural
9. Equip tècnic i informàtic
10. Equip de comunicació i xarxes socials

També estem oberts a noves iniciatives, perquè, per a la BCNswing, el més important és que tots els associats i associades se sentin acollits i puguin proposar actes o esdeveniments per celebrar en les seves poblacions o barris. Així, tant si vols organitzar una jam a la plaça del teu poble com si creus que al casino de la teva població es podria muntar un concert, fes-nos arribar les teves idees o iniciatives i podem orientar-te, donar-te suport, assessorar-te sobre com es pot demanar un permís o de quina manera s’ha de muntar la difusió…

A més, tenim els equips a disposició dels associats i podem fer-ne difusió a través de les xarxes socials i de la missatgeria electrònica de la BCNswing.

Si haguéssim d’anomenar totes les persones que col·laboren o que han col·laborat amb la BCNswing, no acabaríem mai perquè són moltes: inclou totes les que són sòcies actualment o que ho han estat al llarg d’aquests més de vint anys d’història. Cada una d’elles ja sap que ens hi referim i que estan presents en aquestes línies d’agraïment.

A totes elles, sense excepció:

GRÀCIES PEL PASSAT PEL PRESENT I PEL FUTUR!!