Cargando Mogudes
Sara Terraza & The Black Sheep

Sara Terraza & The Black Sheep

20 mar

Va passar pel programa Oh Happy Day i va ser solista amb el Cor Geriona. I de tot això no fa gaire temps, perquè la Sara Terraza va néixer el 1995, o sigui que en poc temps ha fet moltes coses. I en aquesta cursa ràpida, ràpida, que ha estat fins ara la seva carrera, ja fa més de tres anys que va decidir no perdre l’esma i començar un projecte propi, amb el qual mostrar-se i demostrar-se… I l’ha anat construint fixant-se en dones fortes i de veu rotunda en les quals es vol emmirallar, des d’Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Aretha Franklin, Nina Simone, Lauryn Hill o Erikah Badu fins a la més mediàtica i irreverent Amy Winehouse. Aquests són alguns dels seus referents per al seu treball amb The Black Sheep (Aleix Cansell, piano; Jordi Pareta, sintetitzador; Tomàs Pujol, baix; Ernest Pipó, guitarra, i Oriol Tonietti, bateria), la banda que l’acompanya i amb la qual ha compartit escenaris com el del Festival Jardins de Pedralbes, l’Auditori, la Jazz Cava de Vic o les festes de la Mercè de Barcelona. I aquestes dones en les quals s’ha fixat al llarg dels anys també l’acompanyen als escenaris, perquè en els seus concerts, els temes que ella ha compost es barregen amb versions dels que van popularitzar aquelles grans estrelles.

Comparte este evento

  • Este moguda ha pasado.

Detalles

Fecha:
sábado, marzo 20
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
Precio:
Gratuito
Categoría del Moguda:
Etiquetas del Moguda:
, ,
Entradas →

Recinte

Varios Centros Cívicos
Barcelona, España + Mapa de Google
Ver el sitio web de Recinte

accede a calendario - agenda de movidas, bailes, actividades, eventos y conciertos mes completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona ciudad, en los alrededores y en el resto de Cataluña (lindy hop, blues, balboa, Shag).
Accede al calendario - agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (Lindy hop, blues, balboa, Shag).

es_ESES