ESCOLA DE BALL

Ball a la carta

Som una de les primeres escoles que vam començar a ensenyar swing fora de la ciutat de Barcelona, el 2012. Com el nostre nom indica, ensenyem tot tipus de ball: lindy-hop, blues, balboa, jazz steps, rock, tango, salsa, dansa oriental, flamenc, contemporani; i també fem cursos de benestar físic com ara pilates o dansa ioga.

FILOSOFIA/CONCEPTE DE L’ESCOLA

Muntem diferents jams mensuals (de swing, blues i salsa) i festes trimestrals temàtiques. Estem estretament vinculats amb l’associació The Impresentables Hoppers la Garriga, amb la qual ens complementem per sumar esforços i balls.

El ball és cosa de dos i es basa en el ritme, en la connexió i, sobretot, en la improvisació. Pren sentit quan els cossos interactuen buscant no la filigrana, sinó la relació amb la música i amb ells mateixos, respectant la resta de balladors que comparteixen l’espai, sigui el ball que sigui.

QUÈ APRENDRÀS?

Lindy-hop, blues, balboa, jazz steps, rock, tango, salsa, dansa oriental, flamenc, contemporani. També fem cursos de benestar físic com ara pilates o dansa ioga.

fb.com/ballalacarta.lagarriga/
@ballalacarta
BALL A LA CARTA

—–
08530, La Garriga

T: 640 212 393
[email protected]
www.ballalacarta.net