ESCOLA DE BALL I MÚSICA BLUES

Blue Move BCN

Blue Move BCN va néixer el 2017. No solament és una escola de ball i de música Blues, sinó que intentem viure el Blues de manera integral. Per aquest motiu ens impliquem en el seu aprenentatge des de perspectives molt diferents. Per això hi trobareu assignatures com ara Teatre musical, Solo Blues, Blues amb parella, Història del Blues… i també el cor de l’escola, la banda o la companyia de ball. I cada mes treballem –de manera transversal a totes les classes– un artista relacionat amb aquest estil musical.

FILOSOFIA/CONCEPTE

Blue Move BCN va més enllà d’una escola en la qual s’ensenya a ballar i s’aprèn música Blues de manera integral. Blue Move BCN és una manera d’entendre la Dansa, la Música i la Vida. En aquest espai donem prioritat a les persones, als cossos i al ritme d’aprenentatge de cada alumne. Perquè no tots aprenem igual, ni tots els cossos són iguals ni a tothom ens agrada el mateix.

Trobaràs classes per ballar sol o en parella i també assignatures sobre el cor de blues, la musicalitat, la companyia de blues, el teatre musical…

També volem difondre la cultura Blues. La seva música, la diversitat dels seus balls, la seva història, la seva tècnica però també la seva essència: el desig de connectar amb els altres i de deixar-se fluir.

Des de 2017 Blue Move BCN és un espai de llibertat en el qual t’ajudarem a conèixer el teu cos en moviment, on t’obrirem les portes a tota una cultura i on connectaràs amb altres persones d’inquietuds tan diverses com les teves.

 

QUÈ APRENDRÀS?

Solo Blues, Blues en parella, cant, musicalitat, teatre musical, a tocar un instrument (banda de blues), tècnica del moviment i molt més!

fb.com/bluemovebcn/

@bluemovebcn

BLUE MOVE BCN

Carrer Tres Senyores, 14 (Gràcia)
08024 Barcelona

T: 608 308 201
[email protected]
www.bluemovebcn.com