BANDES MUSICALS

Domino Swing

Domino Swing s’inspira en el jazz manouche o gipsy jazz de la dècada de 1930, però actua en un format acústic i des d’una perspectiva contemporània.

La formació es presenta en tres formats: quartet, quintet i septet. Els instruments que formen el quartet són:  guitarra solista, guitarra rítmica, violí i contrabaix. Per al quintet, incorporen una cantant i per formar el septet, s’uneix a la formació de corda una secció de vents amb trompeta, saxofons i trombó.

Bandes Domino Swing
EL PROJECTE MUSICAL

Domino Swing és un projecte fundat a Barcelona l’any 2014. Durant un període de 4 anys, els membres del grup consoliden la formació del  quartet en clubs de renom, en festivals nacionals i internacionals, i també amb l’edició del seu primer treball discogràfic «Domino Swing» (2005).

L’any 2018, el quartet inicia un nou projecte en forma de septet, amb la incorporació, a la seva formació habitual, d’una secció de vents: trompeta, saxofons (tenor i alt) i trombó.

El 2019, posen en marxa el format de quintet amb la incorporació d’una cantant a la formació de corda. Inicien així un nou projecte d’arranjaments originals sobre un repertori de clàssics de jazz.

El gener de 2020 presenten el seu nou treball discogràfic, en el qual totes les composicions són originals: «Domino Swing Septet», gravat al llarg de l’any anterior als estudis Feelbackstudio.

 
MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Guitarra: Neter Calafati
Violí: Joao Silva
Contrabaix: Juan Carlos Buchan
Guitarra: Federico Fiore
Veu: Laura FIsas
Saxofons: Pol Prats Vidal
Trombó: Samuel Marthe
Trompeta: Nicolas Rugolino

Formats

QUARTET, QUINTET, SEPTET

En els tres formats, Domino Swing ofereix un repertori que inclou composicions originals i una relectura del repertori clàssic del gènere jazz manouche, swing o jazz.

Domino Swing

fb.com/dominoswingbcn