BANDES MUSICALS

James Sedgwick

James Sedgwick toca l’harmònica des dels 13 anys i això va ser l’inici d’una carrera musical que, vint anys després, l’ha portat per quatre continents. El blues original del sud dels Estats Units sempre ha estat la font de la seva inspiració i del seu viatge musical; una música que es mereix dedicar-hi tota una vida.

Bandes- Los Victrolas
EL PROJECTE MUSICAL

James Sedgwick ha tocat en diferents formats i grups al llarg dels seus vint anys de carrera en l’univers del blues internacional. D’origen canadenc, ha viscut al Regne Unit, Mèxic, Nicaragua, Sud-àfrica i França i ara resideix a Barcelona. Als 13 anys es va haver de sotmetre a una intervenció quirúrgica dels dos ulls, cosa que el va deixar unes setmanes sense visió i, durant uns mesos, no va poder anar a l’escola, no va poder llegir ni veure la televisió, ni tampoc va poder practicar esport. Per això, el seu pare li va regalar una harmònica i aleshores va començar el seu viatge musical.
Com a solista, de guitarra, harmònica i veu, toca el blues clàssic del Mississipí i del sud dels Estats Units d’entre 1920 i 1940. Interpreta peces de Blind Blake a Skip James; de Memphis Minnie a Bill Broonzy, i també toca algunes composicions originals, per afegir alguna pinzellada nova als seus concerts, sempre, però, dins de l’estil clàssic.

Bandes- Los Victrolas
JAMES SEDGWICK

Gestió i contacte
Carrer dels Enamorats, 3
08921 Santa Coloma de Gramanet, Barcelona

T: 692 900 504

[email protected]

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Veu, harmònica i guitarra: James Sedgwick

James Sedgwick

Altres Formats