ESCOLA DE BALL I BENESTAR

Més Que Swing

La nostra escola de ball està situada en el barri de Poblenou (Barcelona) i està especialitzada en swing. Vam començar el projecte amb molta il·lusió l’abril de 2015. Per la nostra escola ha passat molta gent i hem viscut infinitud d’experiències, molt gratificants, que ens han inundat el cor d’alegria.

Hem omplert els carrers de Poblenou de bon rotllo. Si preguntes a algú del barri, segur que ens ha vist durant aquests anys ballant a la platja, al final de la Rambla, els dijous de cada estiu. Hem fet jams en bars emblemàtics del barri, com ara el Monopol i l’antic Belafonte. Nits plenes de diversió i vida amb els nostres benvolguts i benvolgudes alumnes. I hem organitzar diverses edicions de la Festa Swing Xplosion al Casino de l’Aliança del Poblenou. Fem classes de swing en parella, swing solo i altres balls i activitats, com ara afrodance, jumping, swing kids, bachata, ioga Vinyasa, entre d’altres.

Escola MesQueSwing
FILOSOFIA/CONCEPTE

Volem fer descobrir el swing a la gent. Creiem que és un ball mervallós per expressar-se, divertir-se i conèixer gent.

El Swing i el projecte ha millorat les nostres vides, alimentant-nos d’emoció i fent-nos créixer en l’àmbit professional i personal amb la positiva energia dels nostres alumnes. Sentim que som una gran família i volem transmetre-ho a la gent.

També volem omplir els carrers d’alegria amb música i gent ballant. Portem anys fent mogudes a diferents llocs emblemàtics del Poblenou i col·laborant amb entitats del barri per dinamitzar els esdeveniments.

QUÈ APRENDRÀS?

Aprendràs a ballar swing, però moltíssimes coses més!
Més que ballar… crear, expressar, moure’t i transmetre.
Més que conèixer gent… fer amistat.
Més que gaudir… divertir-te, deixar-te anar, expandir-te.
Més que posar-te en forma… créixer, obrir-te, deixar-te anar i omplir-te de vida.
Més que dansa… plenitud i benestar.

fb.com/mesqueswing

@mesqueswing_poblenou/

Escola MesQueSwing
MÉS QUE SWING POBLENOU
ESCOLA DE BALL I BENESTAR

Passatge de Pere Ripoll, 5
08005 Barcelona

T: 93 009 17 79 // 699 699 174
[email protected]
www.mesqueswing.com