BANDES MUSICALS

Pelacanyes rhythm & blues band

Pelacanyes Rhythm & Blues Band és un quartet format per músics empordanesos amb una àmplia experiència com a membres de diferents formacions i estils musicals. El 2020 s’uneixen per crear un repertori de “black music” i comencen a actuar en diferents locals i festivals de la comarca.

A swing band logo
EL PROJECTE MUSICAL
Pelacanyes Rhythm & Blues Band ofereixen en les seves actuacions un repertori format per música d’arrel afroamericana que s’alimenta del jazz, el blues, el soul, el funk i el rock’n’roll. El llegat de grans mestres com Ray Charles, Rusty Bryant, Lee Allen, Chuck Berry, Fats Domino, King Curtis, … reviu en les seves actuacions. 
 
ALBERT LLOVET (piano i veu): Entén el piano com una forma de transportar-se en el temps. De ben jove s’inicia en l’estudi del ragtime i el boogie woogie. Ha tocat en formacions com “Hop’s trio” o “La Madam Boogie” amb els quals ha passat per festivals i clubs de renom en el món del jazz. De les seves tecles surt l’essència del rhythm & blues, signe d’identitat de la marca “Pelacanyes”.
 
ROGER RIPOLL (saxo tenor): Hem pogut escoltar el so del seu saxo acompanyant grups de rock com “DGremlins”, “Superfluid”, cantautors, grups de teatre, dansa contemporània, jazz o espectacles de carrer amb “La Dinamo funky bike band”. Amb “Pelacanyes” busca l’essència dels “honkers”, el so característic dels saxofonistes salvatges, autèntics pares del rhythm & blues.
 
LLUÍS RIERA (baix elèctric): Baixista polifacètic amb una llarga trajectòria professional i una infinita llista de col·laboracions en la qual trobem grups de rock com “Sapo” o “Red hot chili covers”, cantautors com Ivette Nadal o grups de funk, jazz o ritmes llatins com “Merkado negro”. Un autèntic “Pelacanyes” que ofereix solidesa amb els seus acompanyaments.
 
DAVID GÁLVEZ “ÀNTRAX” (bateria): Inicia la carrera musical amb el grup “Zulo”. L’hem vist portant el ritme en bandes de rock, blues, funk i ska com “Discípulos de Otilia”. Baterista versàtil i potent que amb els “Pelacanyes” aporta el seu so contundent a la riquesa rítmica dels estils de la música negra americana.

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Piano i veu: Albert Llovet
Saxo tenor: Roger Ripoll
Baix elèctric: Lluís Riera
Bateria: David Gálvez “Antrax”

A swing band logo
PELACANYES RHYTHM & BLUES BAND

Gestió i contacte
T: 686 882 038

[email protected]