ASSOCIACIÓ

Ple de Swing

Ple de Swing som un grup de balladors de swing que ens vam agrupar el 2013 com a associació del Masnou per difondre el swing al poble i a la comarca. Oferim classes regulars i tallers per als associats. Fem ballades socials regulars cada 3r diumenge de mes a la plaça d’Ocata del Masnou. Participem en les activitats del poble. Anualment, fem una ballada el novembre a Ca n’Humet, la Swing Out Night, amb actuació musical en directe i concursos. També participem en l’organització de la festa maresmenca del dia de Nadal: X-Mas Savoy.

Logo Ple de SWing
FILOSOFIA/CONCEPTE

La nostra filosofia és difondre el ball com una manera de gaudir de l’ambient que es crea al voltant i fer que la gent s’ho passi bé, tant ballant, com mirant l’espectacle o escoltant la música… fugint d’elitismes i de sectarismes… i també proporcionar una manera de desconnectar de la roda de la vida diària.

 

QUÈ APRENDRÀS? 

Actualment, solo jazz, lindy-hop, balboa. Els tallers són diversos… n’hem fet de musicalitat, de connexió, de blues, de swing en la música contemporània, de coreografies…

fb.com/pledeswing/

@pledeswing

Logo Ple de SWing
PLE DE SWING

Carrer Segarra, 12 ( Els Vienesos)
08320 El Masnou

T: 676 220 265 (via WhatsApp)

[email protected]
pledeswing.wordpress.com