BANDES MUSICALS

Sweet Marta & The Blues Shakers

Sweet Marta és l’única dona harmonicista del panorama de l’harmònica de blues de tot l’estat espanyol. Va descobrir aquest gènere musical gràcies a l’harmònica, cosa que va fer que la seva passió per aquest estil fos doble i aquest fet la va portar, en pocs anys, a ocupar un lloc ben destacat en l‘àmbit del blues estatal. Sweet Marta s’atreveix sense complexos a bufar l’harmònica i a trepitjar amb força els escenaris. Així ha realitzat nombrosos concerts tant a la península com a França.

Cover Sweet Marta The Blues Shakers
EL PROJECTE MUSICAL

Sweet Marta & The Blues Shakers està format per Sweet Marta a la veu i a l’harmònica i els Blues Shakers, una banda de blues els membres de la qual compten, individualment, amb una gran trajectòria musical. Podríem dir que junts, Sweet Marta & The Blues Shakers sonen com una locomotora de blues imparable. Aquesta formació, amb dos àlbums musicals «Come Love» i «Hoodoo Girl Blues» demostra cada dia que les arrels del blues segueixen ben vives quan interpreta peces d’artistes com ara George “Harmonica” Smith, Koko Taylor, Bobby “Blue”Bland i Junior Wells, entre d’altres. Actualment, a més, ha afegit alguns temes propis al seu repertori.

Per altra banda, amb Jonny Big Stone, formen el duo acústic de blues i música tradicional americana Johnny Big Stone & Sweet Marta. Amb les seves actuacions, posen en marxa la locomotora amb ritmes i melodies dels diferents estils del blues com ara el delta blues, el piedmont blues i l’old time country i aconsegueixen traslladar-nos a finals del segle XIX, ja que interpreten les cançons dels esclaus negres de les plantacions, unes peces que es caracteritzen pel seu aire melancòlic i per unes lletres sobre problemes personals i socials. En el seu repertori hi ha peces d’artistes com ara Jazz Gillum, Reverend Gary Davis, “Blind Lemon” Jefferson i “Blind” Blake, entre d’altres. És un tren que no et pots perdre.

Cover Sweet Marta The Blues Shakers
SWEET MARTA & THE BLUE SHAKERS

Gestió i contacte
T: 650 140 269

[email protected]
www.sweetmarta.com

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Veu i harmònica: Sweet Marta
Guitarra i cors: Johnny Big Stone
Baix: Little Jordi
Bateria: Jake Klamburg

Sweet Marta & The Blues Shakers

fb.com/sweetmarta.tk/

Altres Formats

DUET

Johnny Big Stone & Sweet Marta

Delta & Piedmont blues i música tradicional americana de principis del segle XX