BANDES MUSICALS

Swing Engine

Swing Engine es un motor de swing ple d’energia format per joves apassionats del jazz tradicional i de la seva estètica.
Des del seu debut el nadal abans del covid-19, Swing Engine ha enregistrat dos àlbums i amb les seves diverses formacions, que van des del trio fins al nonnet, ha passat per escenàris d’arreu, tocant en tot tipus d’esdeveniments. Des de fires fins a festivals de jazz, passant per ballades de swing i events privats, sempre amb molt bona acollida del públic. Dels cuals podríem destacar,  “Madrid, una ciudad con estrella”, Festival de Jazz de Palma de Mallorca”, “Festival Jazz Antic de Sitges”, “Festival de Jazz d’Arenys de Mar”, “Festival Nits de Jazz” en Esplugues de Llobregat i “Sons de Nadal de Barcelona”.

BCNSwing. Logo Swing Engine
EL PROJECTE MUSICAL

Swing Engine treballa amb diferents formats per diferents estils de swing i amb diferents propòsits. Així doncs, tenim: 

Swing Engine Sweet Trio

La formació més íntima de Swing Engine per petits concerts, ballades no molt grans i amenitzacions. Depenent de l’instrumentació poden tocar “hot” o “cool” i així adaptar-se al màxim a les vostres necessitats. El trio està format per:

Joan Torrentó, violí/banjo 
Pablo Ruiz, vibràfon/trompeta  
ohannes North, Contrabaix/tuba

Swing Engine Dance Quartet

Quartet especialitzat en ballades de swing, tenim un àmpli repertori de standards del swing amb arranjaments pensats únicament pel gaudi dels ballarins de Lindy, Balboa, Blues i Shag! Intros perquè pilleu el tempo i trobeu parella, breaks per que practiqueu les vostres figures i codes ben clares per ensenyar els vostres finals més xulos. El quartet està format per: 

Joan Torrentó, violí
Pablo Ruiz, bateria
Johannes North, contrabaix
Carla Motis, Guitarra

Swing Engine Dance Quintet 

Hi ha qui no concep un concert sense cantant, no us preocupeu! nosaltres tenim la sol.lució… La Maria Esteban es una cantant excel.lent que segur que no us deixarà indiferents i encara menys acompanyada del Dance Quartet. 

Swing Engine Street Sextet
Marching band de dixieland al mes pur estil de New Orleans. Interpretem standards de dixieland, ragtime i blues. Els músics d’aquest format son: 

Juli Aymí, Clarinet
Gerard Serrano, Trombó
Albert Clapés, Trompeta 
Joan Torrentó, banjo
Pablo Ruiz, washboard
Johannes North, Sousaphone

Swing Engine Orchestra

Orchestra de 9 músics pensada per tocar en escenàris de festivals i/o teatres. Arranjaments originals, ballables, de clàssics de la època daurada de les Big Bands i dels crooners que pretenen captar l’esència de les orquestes d’Ellington, Basie però també de Frank Sinatra o Ella Fitzgerald. 

Maria Esteban veu
Albert Clapés, Trompeta 
Gerard Serrano, Trombó
Joan Mas, Saxo Alto
Joan Martí, Saxo Tenor
Joan Torrentó, violí
Carla Motis, Guitarra
Pablo Ruiz, bateria
Johannes North, contrabaix

BCNSwing. Logo Swing Engine
SWING ENGINE

Gestió i contacte
T: 697 368 898

[email protected]