ESCOLA DE BALL

Swing is
in the Air

Benvinguts a Swing is in the air, l’escola de balls de Swing de Tarragona. Des de finals de 2012 fem classes de ball a la ciutat i el 2014 vam augmentar la nostra oferta adaptant-nos a la demanda creixent dels lindy-hoppers tarragonins.

Ballar swing és a l’abast de tothom: infants, joves i no tant joves. Si t’agrada el jazz i el blues, t’agradarà molt ballar-lo, només cal posar-s’hi! Nosaltres t’ajudarem a fer aquests primers passos i, en molt poc temps, seràs capaç d’anar a ballar a una de les moltes trobades de ball de la zona, que cada cop n’hi ha més.

FILOSOFIA/CONCEPTE

Diversió: les classes han de ser divertides; estem en temps de oci i tots ens ho volem passar bé.

Ball social/impro: No fem coreos; ensenyem ball social. La idea és poder ballar amb qualsevol parella; improvisar –com fan els músics de jazz– i això practiquem a les classes.

Musicalitat: La música mana. Ballem perquè hi ha música i no a l’inrevés.

Qualitat: Tant dels espais com del professorat. Tenim un acord amb el bar de sota l’escola, La Cantonada i, cada dimecres, oferim ball gratuït per poder-ho practicar tot.

 

QUÈ APRENDRÀS? 

A la escola ensenyem, per ara, tres especialitats diferents de balls de swing:

• Lindy-hop, el més famós i versàtil de tots. Molt rítmic i alegre; ens va bé per ballar tot tipus de tempos. És un ball en parella i busquem la connexió amb ella en tot moment. No volem coreos; és un ball social i ens encanta improvisar. Vigileu!, que enganxa, i molt.

• Jazz steps/xarleston, similar al lindy-hop però per ballar sol. Passos i coreografies per gaudir del ball o per guanyar tècnica i poder-la introduir en el teu lindy.

• Blues, la variant més lenta i sensual dels balls de swing. Connexió màxima amb la parella i la música. Deixa’t portar des de la relaxació i la creativitat que et permeten explotar els ritmes lents. Per a més informació, consulta la nostra secció de Balls.

fb.com/Swing-is-in-the-air-1425070787728803/
SWING IS IN THE AIR

Instal·lacions del COT.
Carrer de Fortuny, 23
43001 Tarragona

[email protected]
www.swingisintheair.com