ESCOLA DE BALLS DE SWING
PER A INFANTS I ADULTS

Swing Maniacs Les Corts

Swing Maniacs va començar amb molta il·lusió el 2010 com una petita escola de swing i s’ha convertit en un espai polivalent amb una gran oferta de classes de diferents nivells i estils per a totes les edats: des de molt petits fins a adults i grans amb diferents centres. Al centre de les Corts disposem de 2 sales equipades amb parquet, equip de so, miralls i aire condicionat. 

FILOSOFIA/CONCEPTE

Swing Maniacs no vol ser només una escola de ball on es poden aprendre passos, moviments i trucs, sinó que també vol reforçar el benestar que sents quan superes la por al ridícul, quan deixes enrere el que diuen els altres i quan t’atreveixes a conèixer gent nova, a riure, a ballar i a gaudir. És una escola per qui s’atreveix amb tot, per qui vol gaudir d’una estona d’emoció a la setmana, per qui li agrada més riure que queixar-se, per qui avança amb un somriure per la vida.

QUÈ APRENDRÀS? 

Fem cursos de swing individuals i en parella de lindy-hop, rock, solo jazz, xarleston, però també tenim oferta d’altres balls com ara ritmes llatins, castanyoles, flamenc, balls de saló, salsa, bachata, kizomba i dansa creativa, ballet, hiphop, jazz musical i commercial dance per als més petits i per als adolescents.

fb.com/SwingManiacsCarmenCaparros/

@swingmaniacs

SWINGS MANIACS LES CORTS

Carrer Galileu, 261
08028 Barcelona

T: 931 597 659
[email protected]
www.swingmaniacs.com


Warning: base64_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/customer/www/bcnswing.org/public_html/wp-content/plugins/custom-facebook-feed/inc/SB_Facebook_Data_Encryption.php on line 99