ESCOLA DE SWING

Swingcopats

Swingcopats som l’escola de swing de Sabadell sorgida de la unió entre les dues antigues entitats Crazy Legs i El Gimnàs Swing, totes dues amb una llarga trajectòria en l’ensenyament dels balls de swing. Swingcopats és el projecte, no solament de les persones que el dirigim, sinó de tot el professorat i de l’alumnat que han fet possible que la febre del swing s’estengués per la nostra ciutat i que dues escoles que caminaven per separat s’acabessin donant la mà per caminar conjuntament, mantenint els seus valors de familiaritat i proximitat.

FILOSOFIA/CONCEPTE DE L’ESCOLA

Swingcopats no ens sentim només com una escola de ball sinó com alguna cosa més… som una família que creix cada dia més, i que vol potenciar les relacions socials, el vessant artístic, l’entreteniment i les ganes de divertir-se organitzant jams periòdiques (trobades per fer ball social) ja sigui a l’aire lliure o en col·laboració amb diversos locals de Sabadell.

La nostra filosofia és ensenyar i transmetre l’essència i el sentiment de la música swing per incorporar-los al ball i a la vida. 

QUÈ APRENDRÀS? 

Lindy-hop, balboa, electroswing, solo jazz, rock’n’roll. 

fb.com/SwingCopats/

@swingcopats

SWINGCOPATS

Ronda Zamenhof, 64
08208 Sabadell

T: 648 290 808
[email protected]
www.swingcopats.com