BANDES MUSICALS

The Mudkickers

The Mudkickers, amb només tres músics, persegueix generar l’energia de les bandes de l’era del swing: busca la sonoritat d’una orquestra i això ho fa combinant arranjaments especials per a la veu i la trompeta, el piano i la guitarra. Però el que més interessa a la banda és sonar amb autenticitat i portar al món actual el que els agrada de l’època daurada del jazz.

Cover The Mudkickers
EL PROJECTE MUSICAL

El trio neix al cafè Schilling, en què es reuneixen els músics per tocar dos cops a la setmana. La proposta els va resultar tan interessant que van decidir fer arranjaments especials per a les peces.

Pablo López
Ha tocat a Austràlia, Àustria, Colòmbia, Rússia, Suècia i Dinamarca i és un dels pocs músics d’Europa que segueix la tradició del swing guitar. A més, pot tocar stride piano (un complicat estil pianístic de jazz de la dècada de 1930 que ha pres molta empenta en l’última dècada).

Jay Wallis
Prové d’una família de músics de jazz. Establert a Barcelona fa més de 30 anys, és considerat com un dels músics de swing més cotitzats de la ciutat gràcies a la seva capacitat de cantar a cappella i de tocar la trompeta. Ha participat en incomptables esdeveniments i festivals de jazz de tot Europa i va formar part de la banda del programa de Buenafuente a la SextaTV durant dos anys.

Pere Loewe
És un referent del jazz i del swing a Espanya; excel·lent arranjador i compositor, ha tocat amb David Allyn, Ronald Baker, Phil Dizack, Chano Dominguez, Scott Hamilton, Jorge Rossy, Perico Sambeat, Grant Stewart i August Tharrats.

Cover The Mudkickers
THE MUDKICKERS

Gestió i contacte
T: +34633011296

[email protected]
The Mudkickers web

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Guitarra i piano: Pablo López
Cantant i trompetista: Jay Wallis
Contrabaixista: Pere Loewe

Altres Formats

A la nostra formació de trio se li pot afegir bateria, trombó, clarinet o saxo tenor. Comptem amb els millors músics de swing de la ciutat!

The Mudkickers

@pablolopezjazz