BANDES MUSICALS

Wax & Boogie

A Wax & Boggie, els shuffles, el boogie woogie, el rock-and-roll, el swing o els jumps formen part del seu repertori habitual, però també els intensos i càlids slow down. En aquesta formació podem apreciar la força i el feeling que, tant David al piano com Ster a la veu o la resta de músics que els acompanyen, imprimeixen a aquesta modalitat de blues que els negres del South Side van desenvolupar a Chicago ja fa unes dècades.

A més de tot el que s’ha dit, les influències de Kansas City, del blues texà i del R&B de la dècada de 1950 són presents en les actuacions de la parella i les seves interpretacions recorden constantment artistes dels anys quaranta i cinquanta del segle XX com ara Pete Johnson, Albert Ammons, Otis Spann, Esther Phillips, Big Maybelle, Big Joe Turner, Johnny Otis, Amos Milburn o Wynona Carr, entre d’altres.

Bandes Wax & Boogie
EL PROJECTE MUSICAL

Wax & Boogie neix el 2011 amb la unió de Ster Wax i David Giorcelli. Aquests darrers anys, Wax & Boogie s’ha convertit en una de les millors  formacions i més ben valorades del panorama del blues, del rhythm-and-blues i del boogie woogie.

Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar com pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà per transformar-lo en el seu propi mitjà d’expressió. El seu coneixement del llenguatge de la música negra és vast, ric i variat. Ster i David es mouen amb serenitat i aplom pels corrents més diversos del gènere.

MEMBRES DE LA FORMACIÓ

Veu: Ster Wax
Piano: David Giorcelli
Bateria: Reginald Vilardell
Contrabaix: Oriol Fontanals

Bandes Wax & Boogie
WAX & BOGGIE

Gestió i contacte
C/ Fontanella, 56c
08291 Ripollet
T: 607 448 086

[email protected]
www.waxandboogie.info

Wax & Boogie

@wax_and_boogie