Carregant Mogudes
A CONTRABLUES

ACONTRABLUES – FBB

10 jul.

“jab” ens lliurament un so cru, directe, calent i per moments salvatge. En aquest cop sonor trobem reminiscències clàssiques com les guitarres de Magic Sam, Jerry Reed i Bo Didley, l’aroma de bandes llegendàries com Credence Clearwater Revival, Little Feet, the Sonics o the Allman brothers i també pinzellades de sons més propers al temps com Chris Isaak o Ben Harper.
Això és “jab”; un cop de puny directe que pot deixar a qualsevol a la lona. A contra blues és sense dubte una de les millors bandes de el panorama europeu de rock i blues actual. Les avalen premis com el prestigiós guardó european blues challenge 2014, més d’una dècada de carrera musical, amb presència constant en directes per tot el territori nacional i internacional, així com en festivals. Qui els vine en viu el tenen clar: aquest és el seu terreny i on demostren que ens trobem davant una de les millors bandes del rock del panorama nacional.

FBB – Festival de Blues de Barcelona

Share This Event

1406247
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Mostra els detalls

Data:
Dissabte, juliol 10
Hora:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
10€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
, , , ,
View Website →

Recinte

Pati de la Seu del Districte de Nou Barris
Plaça Major de Nou Barris, 1
Barcelona, 08042 Espanya
+ Mapa de Google

Organitzador

FBB – Capibola Blues

Accedeix al 👉 calendari – agenda de mogudes, ballades, activitats, esdeveniments i concerts mes complert de tot el que passa en el mon del swing a Barcelona ciutat, als voltants i a la resta de Catalunya (lindy hop, blues, balboa, shag).
Accede al 👉 calendario – agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (lindy hop, blues, balboa, shag).