Carregant Mogudes
Barcelona Big Blues Band

Barcelona Big Blues Band feat Chino Swingslide

29 oct.

Chino “Swingslide” veu i guitarra, Ivan Kovacevic contrabaix i conducció, Duska Miscevic i Ignasi Poch saxo alt, Pol Prats i Nil Mujal saxo tenor, Nuria Vito saxo baríton, Jaume Torne, Victor Verges trompeta, Aram Montagud i Miguel Berenguer trombó, Federizo Mazzanti piano, Hector Martin guitarra i, Arnau Julià bateria.

Chino “Swingslide”, un dels representants de la capital catalana a l’escena de blues, swing i rock´n´roll a tot el món per la seva característica veu i forma de tocar la guitarra “dobro”. Com a compositor trenca totes les regles dels estils esmentats i, juntament amb l’huracà sonor que és la Barcelona Big Blues Band, treu l’espectacle amb energia i elegància, com mereix l’emblemàtica sala de la ciutat Comtal.

La banda resident del Jamboree des de fa deu anys comparteix escena amb un dels “sospitosos habituals” a la capital catana. Es tracta d’Agustí Burriel, cantant barceloní, autèntic referent de l’escena del swing, el blues i el rock’n’roll. El poder de la seva veu i la força escènica l’han dut fins als escenaris més prestigiosos de tot el món, a on s’ha guanyat el respecte i l’admiració de les figures més rellevants en els estils esmentats. Amb l’huracà sonor de la Barcelona Big Blues Band, Burriel ha actuat diversos cops, a escala nacional i internacional, amb un mateix i únic objectiu sempre: aconseguir que el públic gaudeixi com els mateixos músics… Amb el cor a la mà!

 

Com sempre per accedir a la compra / reserva/ info el enllaç està al apartat “Mostra els detalls” on posa “Accedir a la web –>”

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
29 octubre 2023
Hora:
19:00 - 22:00
Cost:
16€ - 20€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
, ,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Jamboree
Pl. Reial, 17,
Barcelona, 08002 Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.