Carregant Mogudes
Swing Piano CHAMPIAN FULTON TRIO

Barcelona Springtime Swing ’23: CHAMPIAN FULTON TRIO

15 març

Swing Piano:CHAMPIAN FULTON TRIO

Champian Fulton (piano i veu), Albert Martínez (contrabaix), Esteve Pí (bateria).

CHAMPIAN FULTON

Natural d’Oklahoma, Champian Fulton és una pianista de Jazz i vocalista de referència internacional. Va créixer escoltant música, i tant la seva mare com el seu pare Stephen Fulton, trompetista de Jazz i docent, van reconèixer-li des de molt joveneta el seu interès per aquest art. La presència habitual a casa seva de músics amics del seu pare, com Clark Terry i Major Holley, van inspirar el seu primerenc interès pel Jazz. Va realitzar el seu primer concert remunerat amb només deu anys, actuant amb la seva pròpia banda en el 75è aniversari de Clark Terry. Des d’aleshores, les seves aptituds pianístiques i vocals han estat reconegudes com a distintives i sofisticades per col·legues i crítics. Aquesta jove d’Oklahoma captiva audiències en els millors clubs de Jazz de Nova York i en sales de concert de tot el món.

Barcelona Springtime Swing ’23 és la tercera edició d’una iniciativa que es va presentar per primer cop el 2019 i que ha estat interrompuda durant dos anys per causa de la pandèmia. L’objectiu que es van marcar les entitats que donen suport a aquest projecte, és el de donar l’oportunitat al nostre públic de conèixer i gaudir de la música de figures de nivell internacional del panorama actual del jazz – dintre de l’àmplia parcel·la d’allò que s’entén per jazz clàssic – que normalment no visiten els nostres escenaris.
Creiem que els aficionats al jazz de sempre i aquells que senten una incipient curiositat per aquest gènere, agrairan aquesta iniciativa que els posarà en contacte amb intèrprets de gran categoria, la música dels quals, sense rebaixar el seu nivell d’exigència, està a l’abast de tota mena de públics.
Aquesta és la intenció dels organitzadors d’aquest cicle de tres concerts que esperem de tot cor, tingui una bona rebuda per part del nostre públic.

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
15 març 2023
Hora:
20:00 - 21:30
Cost:
15€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

FUNDACIÓ CIC AUDITORIUM
Via Augusta, 205
Barcelona, Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.