Carregant Mogudes
Betta, D. Giorcelli & B. Bordoy

Betta, D. Giorcelli & B. Bordoy

17 març

La nova sensació de l’escena blues de Madrid

Cantant i compositora, Betta Berodia és la nova sensació de l’escena blues de Madrid. L’any 2016 va gravar el seu primer EP “My inspiration” a Chicago on hi visqué durant un temps. En els seus directes s’aprecia la complicitat entre els integrants per transmetre el sentiment del blues, en aquesta ocasió acompanyada per dos grans mestres de l’estil, David Giorcelli i Balta Bordoy, ben coneguts de l’escena blues de Barcelona..

Betta Berodia, veu, David Giorcelli, piano i Balta Bordoy, guitarra..

Entrada gratuïta. Cabuda limitada, cal reserva prèvia.

Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h (per accedir-hi anar al enllaç “Accedir a la web –>”)

Cicle de concerts amb la col·laboració de la Societat del Blues de Barcelona


Recorda que al calendari de la BCNswing sempre podràs estar al dia de les ballades, es un servei totalment gratuït a disposició d’entitats, escoles i particulars que organitzen mogudes relacionades amb el mon del swing.💃🕺

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
17 març
Hora:
19:30 - 21:00
Cost:
Gratuït
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Casa Golferichs

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.