Carregant Mogudes
ALBERT BELLO DANI PEREZ QUINTET

Big Dani & Albert Bello Quintet – FBB

07 jul.

L’any 1910 neix, a un petit poble de Bélgica, Django Reinhardt, un guitarrista gitano considerat per molts el creador del jazz manouche o gipsy jazz. Dotze anys més tard, l’any 1922, neix a Louisiana el saxofonista afroamericà Illinois Jacquet, potser el primer referent del so Honker. ¿Ens podem imaginar què hauria passat si aquests dos músics haguessin tingut l’oportunitat de compartir escenari?
Albert Bello i Big Dani Pérez, dos dels referents d’aquests estils al nostre país, ens proposen endinsar-nos en aquesta aventura amb un repertori que permet barrejar aquestes dues sonoritats. Un quintet a escena, un concert inèdit i una trobada musical arriscada que fascinarà.

L’equip artístic del quintet està format per 5 músics:
Big Dani Pérez, saxo
Albert Bello, guitarra solista
Oriol Saña, violí
Claudi Làzaro, guitarra rítmica
Camil Arcarazo, guitarra rítmica
Joan Motera, contrabaix

FBB – Festival de Blues de Barcelona

Share This Event

1247140
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Mostra els detalls

Data:
Dimecres, juliol 7
Hora:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
10€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
, , ,
View Website →

Recinte

Pati de la Seu del Districte de Nou Barris
Plaça Major de Nou Barris, 1
Barcelona, 08042 Espanya
+ Mapa de Google

Organitzador

FBB – Capibola Blues

Accedeix al 👉 calendari – agenda de mogudes, ballades, activitats, esdeveniments i concerts mes complert de tot el que passa en el mon del swing a Barcelona ciutat, als voltants i a la resta de Catalunya (lindy hop, blues, balboa, shag).
Accede al 👉 calendario – agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (lindy hop, blues, balboa, shag).