Carregant Mogudes
Big Mama Montse & Sister Marion & Balta Bordoy

Big Mama Montse & Sister Marion & Balta Bordoy

17 març

Big Mama Montse & Sister Marion & Balta Bordoy presenten a La Sedeta el món del blues en clau femenina.
Big Mama Montse (veu), Sister Marion (piano) i Balta Bordoy (guitarra).

Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusió del blues, essent cronistes d’una època a través de la seva creativitat musical. Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments, donant-els-hi forma de cançons. En aquest concert ens apropen al món del blues en clau femenina. Amb elles retrobarem les tonades d’una època on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles fins arribar al sentir de les dones dels nostres dies, tant a través de les composicions pròpies com d’algunes versions del blues, jazz i soul.
Big Mama Montse (Montserrat Pratdesaba) fa 33 anys que trepitja els escenaris, participant en prestigiosos festivals de blues i jazz nacionals i internacionals, amb 20 discos produïts i col·laboracions en una llarga llista d’àlbums. Sister Marion (Miriam Aparicio) és una pianista de formació clàssica seduïda per la música afroamericana i, especialment, pel blues. Està considerada com un dels referents pianístics del cercle del blues barceloní, principalment en l’àmbit femení. Ha actuat a molts festivals d’arreu d’Espanya. Tot aquest bagatge i experiència el transmeten al públic, a vegades de forma intimista i melangiosa, o bé amb enginy i extraversió. Tots els contrastos en un concert per a no perdre’s!

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
17 març 2023
Hora:
20:00 - 21:30
Cost:
Gratuït
Categories d'Moguda:
,
Etiquetes de l'Moguda:
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Centre Cívic La Sedeta
Carrer de Sicília, 321
Barcelona, 08025 Espanya
Visualitza el lloc web de Recinte

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.