Carregant Mogudes
Chino Swingslide

Chino Swingslide

22 maig

Chino és un dels protagonistes de l’escena musical de Barcelona. És un artista polifacètic que no passa desapercebut en cap escenari. Músic solista, compositor, arranjador i showman.
La seva tècnica a la guitarra slide i el seu carisma a l’escenari l’han portat per sales i festivals d’Europa i Estats Units amb un èxit indiscutible en cada actuació, Portugal, Espanya, França, Dinamarca, Anglaterra, Irlanda, Estònia, Finlàndia, Islàndia, Suècia, Suïssa, Luxemburg, Itàlia, Sèrbia, Àustria, Alemanya, Rússia, New York, San Diego, Los Angeles i San Francisco són testimonis del seu talent .
Nascut a Argentina i radicat a Barcelona des de l’any 2001, s’ha convertit és un dels artistes locals amb més projecció internacional.
Cal destacar la seva tasca docent. Ha estat cofundador i cap d’estudis de l’Escola de Blues de Barcelona, a més de dedicar-se a l’ensenyament de l’Blues de forma independent des de fa més de 20 anys.

Accedeix a tots els directes online de Distancias Cortas

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.
Livestream Watch Now

Mostra els detalls

Data:
22 maig 2021
Hora:
21:00 - 22:30
Cost:
5€
Etiquetes de l'Moguda:
,
Accedir a la web →

Recinte

DistanciasCortas
Espanya + Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

BCN

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.