Carregant Mogudes
Chino Swingslide

Chino Swingslide

22 maig

Chino és un dels protagonistes de l’escena musical de Barcelona. És un artista polifacètic que no passa desapercebut en cap escenari. Músic solista, compositor, arranjador i showman.
La seva tècnica a la guitarra slide i el seu carisma a l’escenari l’han portat per sales i festivals d’Europa i Estats Units amb un èxit indiscutible en cada actuació, Portugal, Espanya, França, Dinamarca, Anglaterra, Irlanda, Estònia, Finlàndia, Islàndia, Suècia, Suïssa, Luxemburg, Itàlia, Sèrbia, Àustria, Alemanya, Rússia, New York, San Diego, Los Angeles i San Francisco són testimonis del seu talent .
Nascut a Argentina i radicat a Barcelona des de l’any 2001, s’ha convertit és un dels artistes locals amb més projecció internacional.
Cal destacar la seva tasca docent. Ha estat cofundador i cap d’estudis de l’Escola de Blues de Barcelona, a més de dedicar-se a l’ensenyament de l’Blues de forma independent des de fa més de 20 anys.

Accedeix a tots els directes online de Distancias Cortas

Share This Event

  • Aquest moguda ja ha passat.
Livestream Watch Now

Mostra els detalls

Data:
Dissabte, maig 22
Hora:
9:00 pm - 10:30 pm
Cost:
5€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
, ,
View Website →

Recinte

DistanciasCortas
Espanya + Mapa de Google
View Recinte Website

Organitzador

BCN

Accedeix al 👉 calendari – agenda de mogudes, ballades, activitats, esdeveniments i concerts mes complert de tot el que passa en el mon del swing a Barcelona ciutat, als voltants i a la resta de Catalunya (lindy hop, blues, balboa, shag).
Accede al 👉 calendario – agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (lindy hop, blues, balboa, shag).