Carregant Mogudes
voces veladas

Concert Voces Veladas amb Maria Esteban Quintet

11 març

Dins les celebracions del Dia Mundial de la Dona

“Voces Veladas” és un espectacle que tracta de donar visibilitat, dins del món de la Música, a algunes dones actualment oblidades.

El nostre treball gira entorn d’aquestes sis artistes:

Betty Comden i Carolyn Leigh (lletristes de standars de jazz i musicals de Broadway), Blossom Dearie (intèrpret, pianista i compositora), Ann Richards, Chris Connor i June Christy (cantants de jazz i swing). Totes elles van demostrar un gran talent i una gran capacitat creadora. El nostre projecte representa un homenatge a aquelles dones que van desafiar a la societat, posant de manifest el seu potencial artístic.

Totes elles van lluitar, amb convicció i intrepidesa, per a trobar el seu lloc en un món dominat per la presència masculina. Aquestes pioneres, juntament amb moltes altres, han contribuït al fet que les dones puguem desenvolupar la nostra labor en l’àmbit musical. No obstant això, cal constatar, que el pas dels anys les ha esborrat injustament de la nostra Història. Veus Vetllades pretén donar-los visibilitat i mostrar la inestimable qualitat dels seus treballs.

La proposta que presentem es compon de dues parts ben diferenciades. Una primera en la qual es projectaran imatges d’aquestes artistes i una segona part que adoptarà forma de concert a càrrec de María Esteban Quintet. Gran part del repertori consta de cançons compostes per les lletristes Betty Comden i Carolyn Leigh, els arranjaments de les quals han estat realitzats per la directora musical d’aquest projecte. S’inclouen també temes interpretats per Ann Richards, Chris Connor, Blossom Dearie i June Christy. Per a elaborar aquesta secció, hem dut a terme un minuciós treball de recerca i transcripció de composicions que figuren en els seus discos més representatius.

Intèrprets: María Esteban, direcció musical i veu / Rai Paz, guitarra / Eric Kopetz, contrabaix / Edu Cabello Saxofon / Santi Colomer, bateria

 

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
11 març
Hora:
19:00 - 21:30
Cost:
1€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Casal Barri Can Portabella

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.