Carregant Mogudes

Dio Club: Lindy Hop i Balboa

11 jul.

A causa de l’increment de la incidència de contagi de COVID19 a Barcelona, la direcció de Seven Dance pren la decisió de tancar les sessions de Dio Club (tot i poder obrir de 22:00 a 01:00) per seguretat cap als nostres clients i treballadors.
Sabem que tots els participants de les pràctiques de ball a Dio Club són exemplars en comportament però considerem que el més responsable és tancar al menys 15 dies.
Així que si tot va bé tornarem amb les sessions de pràctiques el proper 22 de juliol.

Comunicat oficial

********************************************************************************************

Mes info a la web
Durant tota l’activitat serà OBLIGATORI l’ús de mascaretes i hidrogel (Utilitza’l quan canviïs de parella!)
La situació actual requereix d’un control d’accés i traçabilitat que ens permeti identificar els participants que accedeixen a les instal·lacions de l’Escola Seven Dance o a les pràctiques.

Això ens permetrà disposar d’un llistat d’entrades i sortides amb data, hora i aforament en temps real. També ens garanteix el control d’assistència dels participants a les classes o pràctiques de ball per això ? és necessari que descarregueu l’ SevenApp per accedir?

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.
Recurring Event Event Series: Dio Club: Lindy Hop i Balboa

Mostra els detalls

Data:
11 juliol 2021
Hora:
18:00 - 22:00
Series:
Cost:
5€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Dio Club

Organitzador

Seven Dance

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.