Carregant Mogudes

Dio Club: Lindy Hop i Balboa

18 jul.

A causa de l’increment de la incidència de contagi de COVID19 a Barcelona, la direcció de Seven Dance pren la decisió de tancar les sessions de Dio Club (tot i poder obrir de 22:00 a 01:00) per seguretat cap als nostres clients i treballadors.
Sabem que tots els participants de les pràctiques de ball a Dio Club són exemplars en comportament però considerem que el més responsable és tancar al menys 15 dies.
Així que si tot va bé tornarem amb les sessions de pràctiques el proper 22 de juliol.

Comunicat oficial

********************************************************************************************

Mes info a la web
Durant tota l’activitat serà OBLIGATORI l’ús de mascaretes i hidrogel (Utilitza’l quan canviïs de parella!)
La situació actual requereix d’un control d’accés i traçabilitat que ens permeti identificar els participants que accedeixen a les instal·lacions de l’Escola Seven Dance o a les pràctiques.

Això ens permetrà disposar d’un llistat d’entrades i sortides amb data, hora i aforament en temps real. També ens garanteix el control d’assistència dels participants a les classes o pràctiques de ball per això 👉 és necessari que descarregueu l’ SevenApp per accedir👈

Share This Event

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
Diumenge, juliol 18
Hora:
6:00 pm - 10:00 pm
Cost:
5€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
View Website →

Recinte

Dio Club
Carrer del Perill, 10, 08012
Barcelona, 08012 Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari – agenda de mogudes, ballades, activitats, esdeveniments i concerts mes complert de tot el que passa en el mon del swing a Barcelona ciutat, als voltants i a la resta de Catalunya (lindy hop, blues, balboa, shag).
Accede al 👉 calendario – agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (lindy hop, blues, balboa, shag).