Carregant Mogudes
Dumpy Lobsters ien

Dumpy Lobsters

29 abr.

Jazz is entertainment. Un concert per transportar-nos on el jazz ocupa un lloc en el món del divertiment i l’espectacle.

El jazz nascut al sud dels Estats Units, en particular a la ciutat de New Orleans, a finals de la segona dècada del segle XX, s’escampa cap a les grans ciutats del nord del país (Chicago, New York, etc.), coincidint amb el progressiu moviment migratori que desplaça la població rural afroamericana dels estats del Sud cap a les ciutats industrials del nord.

En aquest nou context el jazz ocupa un lloc cada vegada més important en el mon del divertiment i l’espectacle. Els petits clubs, cabarets, music-halls, sales de ball, etc. acullen la música de jazz que, sense prejudici de la seva qualitat intrínseca, forma part inseparable d’aquest món de l’entreteniment (The Entertainment)

Òscar Font (trombó i veu)
Juli Aymí (clarinet)
Josep Traver (guitarra)
Artur Regada (contrabaix i veu).

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
29 abril 2021
Hora:
19:30 - 20:30
Cost:
Gratuït
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
Accedir a la web →

Recinte

IEN
Via Augusta, 205
Barcelona, Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.