Carregant Mogudes
Dumpy Lobsters ien

Dumpy Lobsters

29 abr.

Jazz is entertainment. Un concert per transportar-nos on el jazz ocupa un lloc en el món del divertiment i l’espectacle.

El jazz nascut al sud dels Estats Units, en particular a la ciutat de New Orleans, a finals de la segona dècada del segle XX, s’escampa cap a les grans ciutats del nord del país (Chicago, New York, etc.), coincidint amb el progressiu moviment migratori que desplaça la població rural afroamericana dels estats del Sud cap a les ciutats industrials del nord.

En aquest nou context el jazz ocupa un lloc cada vegada més important en el mon del divertiment i l’espectacle. Els petits clubs, cabarets, music-halls, sales de ball, etc. acullen la música de jazz que, sense prejudici de la seva qualitat intrínseca, forma part inseparable d’aquest món de l’entreteniment (The Entertainment)

Òscar Font (trombó i veu)
Juli Aymí (clarinet)
Josep Traver (guitarra)
Artur Regada (contrabaix i veu).

Share This Event

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
Dijous, abril 29
Hora:
7:30 pm - 8:30 pm
Cost:
Gratuït
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
View Website →

Recinte

IEN
Via Augusta, 205
Barcelona, Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari – agenda de mogudes, ballades, activitats, esdeveniments i concerts mes complert de tot el que passa en el mon del swing a Barcelona ciutat, als voltants i a la resta de Catalunya (lindy hop, blues, balboa, shag).
Accede al 👉 calendario – agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (lindy hop, blues, balboa, shag).