Carregant Mogudes
Queralt Albinyana Blues Trio

El Blues d’Elles:Queralt Albinyana Blues Trio

13 març

El Blues des d’un punt de vista femení. Aquesta és la proposta de l’actriu i cantant Queralt Albinyana al costat de Tota Blues a l’harmònica i del guitarrista Martín J. Merino, a l’entorn del pati històric del Múseu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

La banda fa un recorregut per la història del Blues, a través de les vocalistes i compositores més destacades. El repertori abarca un extens itinerari artístic: des de les primeres Dames del Blues dels anys 20 i 30 dels Estats Units fins les blueswomen més influents dels darrers temps. La passió per la música d’arrel afroamericana, la foça interpretativa i el compromís de la Queralt expressa i sintetitza a la perfecció les vivències i els sentiments del gènere.

Queral Albinyana és una dona d’escenari. Compromesa amb el punt de vista femení, posseeix una veu potent i versàtil. És actriu, professora de cant i comunicadora. La música, el cant i la dansa formen part de la seva formació des de ben menuda acumulant una àmplia experiència en el món del teatre musical.

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
13 març 2022
Hora:
13:00 - 14:30
Cost:
1€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

MNACTEC
Rambla d'Ègara, 270
Terrassa, Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.