Carregant Mogudes
El Mal del Jazz Quan Barcelona era Hot

El Mal del Jazz: Quan Barcelona era Hot

15 oct.

L’espectacle vol reivindicar un patrimoni musical que mereix un lloc en la història de la cultura catalana i per donar a conèixer la gran quantitat de sales, festivals, orquestres i músics que van omplir de jazz el nostre país abans i després de la guerra. Per tot això l’espectacle és, en essència, un concert de jazz: amb una mica d’història i amb un punt de teatre.

L’arribada de l’anomenada ‘música moderna’ va suposar tot un boom a la ciutat comtal, que aviat es va convertir en l’epicentre ibèric d’aquest estil. El hot jazz i les seves variants (swing, foxtrot, boogie-boogie…) van causar un autèntic furor a la Barcelona de posguerra. El repertori fa un repàs per les cançons de jazz que es van composar i gravar a Barcelona durant els anys 30 i 40. Cançons originals en castellà i en català que recorden als estàndards que arribaven del Estats Units.

CINTA MORENO (VEU)

JOEL MORENO (GUITARRA)

SALVADOR S. SÁNCHEZ (DRAMATURG I DIRECTOR)

Com sempre per accedir a la compra / reserva/ info el enllaç està al apartat “Mostra els detalls” on posa “View Website –>”

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
15 octubre 2021
Hora:
22:00 - 23:30
Cost:
6€
Categories d'Moguda:
,
Etiquetes de l'Moguda:
, ,
Accedir a la web →

Recinte

Can Massallera
Carrer Mallorca, 30,
Sant Boi de Llobregat,, Barcelona 08830 Espanya
+ Mapa de Google

Organitzador

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Telèfon:
936351200
Correu electrònic:
promociocultural@santboi.cat

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.