Carregant Mogudes
Els colors de Duke Ellington

Els colors de Duke Ellington

15 maig

Un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz i el swing a tots els públics.

De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellingnton, presentem un concert teatral, un espectacle còmic i musical, on una Big Band de nou músics i dos actors ens presentaran un recorregut musical a través de la història del jazz, tot passant pel filtre humorístic i l’univers creatiu de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos humorístics i cançons.

Un espectacle perquè en gaudeixen tan els amants de la música com els que volen divertir-se amb una posada en escena espectacular. Una aposta per donar a conèixer el jazz en nous formats i per el gran públic.

Creació i direcció artística: Marcel Tomàs

Direcció musical i arranjaments: Xavier Molina i Adrià Bauzó

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
15 maig
Hora:
12:00 - 13:30
Cost:
18€
Categories d'Moguda:
,
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Teatre Condal

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.