Carregant Mogudes
ELVIS & FRIENDS

ELVIS & FRIENDS

29 maig

Club Elvis no podia perdre aquest primer aniversari de Distàncies Curtes amb un esdeveniment especial.

Molts dels convidats que han participat en les edicions anteriors ens han enviat les seves felicitacions per aquest aniversari de Distàncies Curtes, en forma de cançó, i les anirem compartint amb tots vosaltres al llarg de el programa.
A més, aquest cop, seran tres els presentadors de el programa, Joaquin Luque, president de Club Elvis, Silvia Pons, Community Manager de el Club i Luis Martin, baixista de l’ETB i de Speedway. Els que coneixeu bé a aquest trio sabeu del que són capaços, i pot ser que els hagueu vist “en acció” en més d’una ocasió, així que no us perdeu una tarda que promet ser tan divertida com la que ens van oferir per Nadal
De nou, donarem la possibilitat a tot aquell que ho cregui convenient, d’aportar una quantitat que en aquesta ocasió anirà destinada directament a la Plataforma d’Distàncies Curtes, on tan bones estones hem passat en aquest complicat any. A més, entre tots els assistents sortejarem diversos Cd del nostre amic Benny Lion, que ha col·laborat en diverses ocasions en Distàncies Curtes i que acaba de publicar aquest disc amb diverses versions d’Elvis.

Accedeix a tots els directes online de Distancias Cortas

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.
Livestream Watch Now

Mostra els detalls

Data:
29 maig 2021
Hora:
19:00 - 21:00
Cost:
5€
Etiquetes de l'Moguda:
,
Accedir a la web →

Recinte

DistanciasCortas
Espanya + Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

BCN

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.