Carregant Mogudes
Entre Vinyes. Jazz & Blues

Entre Vinyes. Jazz & Blues

09 juny

Entre Vinyes Jazz & Blues està format pels músics Jordi Farrés (guitarra), Ramón Àngel Rey (bateria), Jordi Gaspar (baix) i Santi de la Rubia (saxo), que participaran a l’Entre Vinyes Jazz & Blues Camp, un nou seminari que tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol al Col·legi Claver de Raimat, i que vol reunir a músics de tots els nivells i inquietuds perquè comparteixin experiències al costat de referents amb àmplia trajectòria, tant a nivell interpretatiu com pedagògic en l’àmbit del jazz, el blues i la música moderna.

El proper dia 9 de juny, tindrem l’oportunitat d’escoltar-los en un concert únic, ja que es reuniran especialment per l’ocasió. Tots quatre grans coneixedors de la tradició i alhora intèrprets amb una clara personalitat artística, oferiran un repertori d’estàndards, reinterpretant-los des d’una visió totalment contemporània.

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
9 juny 2023
Hora:
22:00 - 23:30
Cost:
12€ - 15€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Espai Orfeó
Carrer Sant Martí, 60
Lleida, Lleida 25004 Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.