Carregant Mogudes
Friday's Blues: MARC FERRER & POYO MOYA

Friday’s Blues: MARC FERRER & POYO MOYA

17 nov.

Marc Ferrer comença a tocar el piano als 5 anys cursant estudis de piano i solfeig al Conservatori Municipal de Barcelona. Des de molt jove es comença a interessar pel Blues i el Jazz.
Després de passar per diverses formacions, el 1996 entra a formar part del grup Chevy & the Hot Wheels, avui refundat com a The Big Jamboree.
També és membre de formacions com The Big 3, Velvet Candles o Big5 i ha col·laborat amb músics com Big Dani Pérez, Agustí Burriel, Pau Ruiz, Eugeni Muriel, Alba Pujol i artistes internacionals com Dale Hawkins (compositor de la mítica cançó Suzy Q “), Barrence Whitefield, Roddy Jackson i J.D. McPherson.
Ha actuat a multitud de festivals, destacant el Festival de Blues de Barcelona, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz Escaldes Engordany (Andorra), Santa Blues de Tenerife, Crossroads Gijón, Jingle Bell Rock (Alacant), R&R Festival París, Country Rock Tolosa, Rock & Roll Festival Attignat (França), Jazz Cittaducale (Roma), Moondogs (Ravenna), Hemsby (Regne Unit) i Rythm’ Riot (Regne Unit).
Al costat del seu trio ha publicat diversos discos molt apreciats entre els aficionats, participant com a pianista en projectes d’altres músics prestigiosos. La seva música es desenvolupa entre el blues, el swing i el jazz, estils dels quals és un mestre consumat. El seu toc de piano és vibrant i honest, atrapant els espectadors a cadascun dels seus concerts.

Cristian “Poyo” Moya és un pianista nascut a Rosario, Argentina, radicat a Barcelona des del 2006.
De família de músics i amb més de 20 anys de carrera, ha acompanyat figures nacionals i internacionals del Blues com Corey Harris (USA), Bob Margolin (USA), Tail Dragger (USA), Patrick Hazel (USA), Dave Riley ( USA).
Entre les seves influències es troben artista de la talla d’Otis Spann, Roosevelt Skyes, Leroy Carr, Johnnie Johnson, Mead Lux Lewis, Albert Ammons, Jerry Lee Lewis, Blind John Davis, Dr. John, Charles Brown, Jay McShann, Oscar Peterson o Ray Charles entre d’altres.
El seu repertori va des de l’old time blues passant pel country blues, el Chicago blues, el boogie-woogie, el gospel o el ragtime fins a l’early jazz, el swing o el jazz, que interpreta amb una depurada tècnica, transmetent grans dosis d’elegància i virtuosisme a cada actuació.

Dos estils i dues maneres d’abordar el blues i la música negra, totes dues de gran qualitat, en una incruenta batalla entre dos grans músics.

XI Fridays Blues & Boogie-Woogie Piano Meeting amb: MARC FERRER & POYO MOYA

  • Marc Ferrer, piano, veu.
  • Poyo Moya, piano veu.

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.
Event Series Event Series: Friday’s Blues

Mostra els detalls

Data:
17 novembre 2023
Hora:
18:00
Series:
Cost:
17€
Categoria d'Moguda:
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

MEAM
Carrer de la Barra de Ferro, 5
Barcelona, 08003 Espanya
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.