Carregant Mogudes
Joan Chamorro Trio & Alba Armengou & ÈLia Bastida

Joan Chamorro Trio & Alba Armengou & ÈLia Bastida

02 jul.

Joan Chamorro – contrabaix, Joan Monné – piano, Arnau Julià – bateria, Alba Armengou – trompeta, Èlia Bastia – violí, saxo tenor i veu

Joan Chamorro, creador i líder d’aquest inesgotable planter català de young cats anomenat Sant Andreu Jazz Band, proposa un quintet amb dues dones plenes de talent que ja han deixat constància de la seva projecció en diferents fascicles de la sèrie discogràfica Joan Chamorro Presenta.
Alba Armengou, trompetista, saxofonista i vocalista d’encantador fraseig, forma part de la Sant Andreu Jazz Band des del 2009, quan tot just tenia 7 anys; Èlia Bastida, fent sonar peces de Joe Venuti o Stéphane Grappelli, ja ens ha revelat la bellesa i el swing del seu violí i també del seu saxo tenor i la seva veu.
El trio es completa amb Arnau Julià, el que va ser el primer bateria de la Sant Andreu y el gran pianista i arranjador Joan Monné.

A la mítica sala Milano

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
2 juliol 2021
Hora:
19:30 - 23:30
Cost:
10€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Milano Jazz Club

Organitzador

Milano

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.