Carregant Mogudes
Jordi Sans & The Souls JAZZ NOIR

Jordi Sans & The Souls “JAZZ NOIR”

02 maig

JORDI SANS & The SOULS és una proposta creativa, amb frescor i elegància, que explora la música que conflueix al voltant del jazz des d’una perspectiva contemporània: amb arranjaments personals i una veu pròpia que manifesta les seves diverses influències.
Membres:
– Jordi Sans (Saxo)
– Daniel Giró (Piano)
– Héctor Tejedo (Baix)
– Joni Witzi (Bateria)

Espectacle “JAZZ NOIR”
A partir d’una selecció de les millors BSO del cinema negre (la majoria d’elles en estil jazzístic en la seva BSO) viatjarem per emblemàtiques obres del setè art com Casablanca, The Third Man, Perry Mason, Harlem Nocturne, James Bond o Blue Velvet entre d’altres. Amb una menció especial al mestre Henry Mancini, revisant obres seves com Peter Gunn o The Pink Panther. Així doncs, es tracta d’una perspectiva des de la vessant musical d’aquest gènere fosc i sensual, amb reminiscències dels anys 50’, que ens transportarà a una època gloriosa del cinema… i de la música.

Share This Event

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
Diumenge, maig 2
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
Cost:
5€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
View Website →

Recinte

Montcada i Reixac
Espanya + Mapa de Google

Organitzador

S.C.R. La Unió de Mas Rampinyo
Telèfon:
935646227
Email:
info@la-unio.cat

Accedeix al 👉 calendari – agenda de mogudes, ballades, activitats, esdeveniments i concerts mes complert de tot el que passa en el mon del swing a Barcelona ciutat, als voltants i a la resta de Catalunya (lindy hop, blues, balboa, shag).
Accede al 👉 calendario – agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (lindy hop, blues, balboa, shag).