Carregant Mogudes
Laurent Mignard Duke Orchestra

Laurent Mignard Duke Orchestra

29 febr.

Laurent Mignard direcció · Aurélie Tropez saxo alto i clarinet · Claude Égéa trompeta · Philippe Chagne saxo baríton i clarinet baix · Sylvain Gontard trompeta · Malo Mazurié trompeta · Philippe Milanta piano · Julie Saury bateria · Olivier Defays saxo tenor · Fabien Mary trompeta · Nicolas Grymonprez trombó · Lucas Spiler trombó · Merrill Jerôme Edwards trombó · Cédric Caillaud contrabaix · Carl Schlosser saxo tenor · Didier Desbois saxo alto.

Jamboree celebra el 100è aniversari de Joan Mas Marsell, amb un gran concert tant excepcional com irrepetible. Dirigida pel compositor i trompetista Laurent Mignard, estem davant d’un dels projectes més rellevants i amb més solera dedicada a l’obra d’un dels més grans creadors del segle XX. Amb un recorregut de més de 20 anys, aquesta agrupació, envejada fins i tot als EEUU, s’ha guanyat el respecte del món del jazz per la qualitat de les seves interpretacions i ha dut a terme nombrosos projectes originals dedicats a tot el repertori d’Ellington.

Buscant l’equilibri perfecte de sons i un swing impecable, la Mignard Duke Orchestra transmet l’esperit d’Ellington amb una aproximació contemporània i a l’hora respectuosa amb l’obra original. Una banda que transcriu el repertori des dels enregistraments de referència i el posa a les mans d’un “dream team” de solistes francesos, que ofereixen interpretacions impecables, aprofundint en la modernitat clàssica de les composicions d’un dels creadors més prolífics i admirats a la història de la música. Un concert que comptarà amb el repertori clàssic d’Ellington (diferent de cadascun dels dos set que oferiran a la sala 3 de Jamboree). Una celebració excepcional per rendir un homenatge a un grandíssim aficionat a la música i seguidor incondicional de Duke Ellington, com és en Joan Mas Marsell, en el dia que complirà 100 anys.

Com sempre per accedir a la compra / reserva/ info el enllaç està al apartat “Mostra els detalls” on posa “Accedir a la web –>”

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
29 febrer
Hora:
19:00 - 23:30
Cost:
20€ - 60€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Jamboree
Pl. Reial, 17,
Barcelona, 08002 Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.