Carregant Mogudes
Le Pink Tzigane

Le Pink Tzigane

11 ag.

Nascuts al final del 2016 i criats com a conjunt als passadissos del metro de Barcelona, joglars de carrer de vocació, Le Pink Tzigane és un grup de personatges pintoresc que entén de maneres diferents la música com a forma de vida. La banda procedeix d’estils diferents i uneix el seu llenguatge en el gypsy swing per fer un espectacle festiu i d’un optimisme palpable. Amants del jazz manouche, la música de Django Reindhart, el klezmer, el balkan i el swing, interpreten un repertori d’estàndards, amb arranjaments i variacions que, juntament amb les improvisacions de guitarra gypsy, ukelele, scat i altres instruments solistes, ofereix un so personal i recognoscible, i que procura respectar l’estil al màxim.

Javier Gomez, ukelele
Adreas Neven, contrabaix
Carlos Garcia-Mauriño, guitarra solista
Eduard Mansergas, guitarra rítmica i veu
Samuel Marthe, trombó de vares
Francisco Palazón, violí

Share This Event

508578
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Mostra els detalls

Data:
Dimecres, agost 11
Hora:
7:30 pm - 9:30 pm
Cost:
9€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
View Website →

Recinte

Caixa Forum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8,
Barcelona, 08038 Espanya
+ Mapa de Google

Organitzador

BCN

Accedeix al 👉 calendari – agenda de mogudes, ballades, activitats, esdeveniments i concerts mes complert de tot el que passa en el mon del swing a Barcelona ciutat, als voltants i a la resta de Catalunya (lindy hop, blues, balboa, shag).
Accede al 👉 calendario – agenda de movidas, jams, actividades, eventos y conciertos más completo de todo lo que pasa en el mundo del swing en Barcelona y alrededores. (lindy hop, blues, balboa, shag).