Carregant Mogudes
Nou Barris meets New Orleans

Nou Barris meets New Orleans

29 maig

Per segon any consecutiu us proposem una trobada amb la cultura de Nova Orleans, diversa i plena d’influències. Aquesta ciutat del sud dels Estats Units ha esdevingut el bressol del jazz i un element clau en el desenvolupament de la música afroamericana en general. Des de Nou Barris volem retre un homenatge musical a aquesta gran ciutat amb qui compartim la diversitat i la reivindicació de l’ús de l’espai públic per part dels veïns com a element cohesió enfront de la gentifricació i l’especulació que comporta. És per això que us proposem un doble concert i algunes sorpreses que encara no us podem explicar. Aquest any, edició kilòmetre 0, amb artistes locals. Programació: 12h – Gratuït – Xerrada: Jazz i el moviment pels drets civils. A càrrec de Pau Fuster, aficionat i divulgador del jazz. Pots reservar clicant aquí. 14h – Dinar amb gastronomia de Nova Orleans. 17h – Gratuït – Second Line Dj’s. Sota aquest nom, i des de Borriana, punxaran els organitzadors del Maig di Gras. 17.30h – Sorpresa (Cxrc_vl4??) 19h – 10€ anticipada – Concerts amb: THE SHU SHU’S FEAT SAMUEL MARTHE Dave Wilkinson, Caspar St Charles, Abel Boquera, Tito Bonacera i convidat Samuel Marthe. Aquest trio d’orgàn hammond estarà acompanyat en aquesta ocasió amb baix elèctric i trombó per tal de rendir tribut als clàssics del soul i el funk de New Orleans (The Meters, Professor Longhair, Dr John…). LOST SOULS BRASS BAND Pol Omedes, Oriol Vallès, Tom Johnson, Pablo Martín, Irene Reig, Artem Zhuliev, Pere Miró, David Parras, Joan Casares i Andreu Pitarch. Una banda creada per a la ocasió amb músics que formen part de: Gramophone All Stars, The Bop Collective, Smack Big Dap, Zebrass Marching Band, Papa Joe’s…:

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
29 maig 2021
Hora:
12:00 - 19:00
Cost:
10€
Categories d'Moguda:
, ,
Etiquetes de l'Moguda:
Accedir a la web →

Recinte

Ateneu Popular 9 Barris
Carrer de Portlligat, 11, 15,
Barcelona, 08042 Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.