Carregant Mogudes

Petit Comité – Taller de Balboa

06 maig

png 20230505 192537 0000

 

Inscripciones Aquí 

[Cat]

Què passa quan ajuntes una rebelde Shagger i un dels ballarins més potents de Balboa?

Classes realment increïbles! Per primera vegada, Sandy i Mickey ensenyaran junts, unint els seus dos estils diferents per oferir-te un taller divertit amb noves idees per afegir al teu ball.

No perdis l’oportunitat d’aprendre amb Mickey mentre sigui a la ciutat. És una ocasió meravellosa per transformar el teu ball, tot aprenent el seu estil elegant i dinàmic.

 

Hi ha dues classes per triar, o et pots atrevir apuntar-te a totes dues.

 

1 classe: 35€ per persona

2 classes: 70€ per persona

 

Classe “M’agrada!” – 10:00 – 12:00

Portes ballant més d’un any, i assisteixes regularment a festes socials, i potser a algun festival aquí i allà. Les cançons ràpides no són un problema per a tu i vols continuar treballant els fonaments i aprendre a introduir variacions al teu ball. En resum: més fonaments.

 

Classe “Oh Sí!” – 2 hores 12:10-14:10

Portes ballant 3 anys o més i els ritmes ràpids no són un problema per a tu. Pots haver de líder o follower i improvisar una mica a qualsevol velocitat, vols perfeccionar el teu ball i obtenir algunes idees fresques per a la improvisació. En resum: Més flaix.

 

Lloc:

Alnouart, Carrer Berga 36

<M> Fontana

 

[Esp]

Qué pasa cuando juntas a una rebelde Shagger y a uno de los bailarines más potentes de Balboa?

¡Clases realmente increíbles! Por primera vez, Sandy y Mickey enseñarán juntos, uniendo sus dos estilos distintos para ofrecerte un taller divertido con nuevas ideas para añadir a tu baile.

No pierdas la oportunidad de aprender con Mickey mientras esté en la ciudad. Es una ocasión maravillosa para transformar tu baile, aprendiendo su estilo elegante y dinámico.

 

Hay dos clases para elegir, o puedes atreverte apuntarte a las dos.

 

1 clase: 35€ por persona

2 clases: 70€ por persona

 

Clase “Me Gusta!” – 10:00 – 12:00

Llevas bailando más de un año, y asistes regularmente a fiestas sociales, y quizás a algún festival aquí y allá. Las canciones rápidas no son un problema para ti y quieres seguir trabajando los fundamentos y aprender a introducir variaciones en tu baile. En resumen: más fundamentos.

 

Clase “Oh Sí!” – 2 horas 12:10-14:10

Llevas bailando 3 años o más y los ritmos rápidos no son un problema para ti. Puedes haver de líder o follower e improvisar un poco a cualquier velocidad, quieres perfeccionar tu baile y obtener algunas ideas frescas para la improvisación. En resumen: Más flash.

 

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
6 maig 2023
Hora:
8:00 - 17:00
Etiquetes de l'Moguda:

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.