Carregant Mogudes
Professor Cunningham & his Old School

Professor Cunningham & his Old School: Swing it out!

27 ag.

“El Professor Cunningham and His Old School” és un dels grups més buscats de l’escena internacional i actua a tot el món en esdeveniments i festivals importants. Aquesta guardonada banda de Nova York interpreta el repertori més oscil·lant i alternatiu que va des dels carrers de Nova Orleans fins a les primeres sales de ball de Harlem, Nova York.
El professor Cunningham i la seva vella escola presenten, amb una energia sense precedents, un repertori que va des del jazz inicial i el naixement del swing, fins al soulful NOLA Rhythm and Blues. Han estat un èxit habitual a la festa de la música underground de Nova York i a l’escena de swing swing des de la formació de la banda el 2012; actuant en alguns dels millors esdeveniments de jazz i swing del món.
Amb la pandèmia Adrian Cunningham es va instal·lar a Barcelona i sense perdre el temps va organitzar ràpidament la seva nova banda amb músics importants de l’escena jazzística catalana.

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
27 agost 2021
Hora:
22:00 - 23:30
Cost:
10€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Accedir a la web →

Recinte

Pati del Xifré
Carrer de Anna Maria Ravell, 6,
Arenys de Mar, Barcelona 08350 Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.