Carregant Mogudes
LLUÍS COLOMA TRIO

Lluís Coloma Trio

23 set.

Sax Gordon – saxofon,  Lluís Coloma – piano,  Arnau Julià – bateria,  Manolo Germàn– contrabaix

 

Lluís Coloma no és només un dels millors pianistes de blues i boogie al sud dels Pirineus, sinó també un autèntic dinamitzador de l’escena del woogie woogie del nostre país.
Coloma compta amb una mà esquerra prodigiosa que l’ha convertit en un dels màxims exponents d’aquest estil reinventat pel gran Jerry Lee Lewis.
A Milano es fa acompanyar d’Arnau Julià i Manolo Germán en un espectacle que promet energia i ritmes frenètics.

 

El pianista barceloní Lluís Coloma i el saxofonista nord-americà Sax Gordon posen molts i potents ingredients a sobre de la taula. Igual que la bona cuina, combinen diverses influències, estils i sabors per crear una cosa única i especial. A partir de les tradicions americanes de l’Blues, el Jazz i el Boogie Woogie, ens ofereixen una música completament nova i sorprenent.

Lluís Coloma Trio al costat de Sax Gordon es retroben per presentar-nos el seu primer treball junts, RACANROL (Swing Alley 2014), gravat recentment a la històrica Nova Jazz Cava de Terrassa. Un disc que inclou no només un material totalment nou i original, sinó també tota la creativitat, la diversió i les interpretacions “salvatges” amb les quals Lluís, Gordon i la banda vénen delectant el públic des de fa molt de temps.

Concert amb l’ús de mascareta és obligatori en tot moment.

A la mítica sala Milano

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
23 setembre 2021
Hora:
19:30 - 23:30
Cost:
10€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
, ,
Accedir a la web →

Recinte

Milano Jazz Club
Ronda Universitat 35
Barcelona, Espanya
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Milano

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.