Carregant Mogudes
SUITCASE BROTHERS

The Suitcase Brothers

17 abr.

Després de més 20 anys de trajectòria, aquest duet arrelat al blues, format pels germans Santos i Victor Puertas de St Just Desvern, (Barcelona), al seu talent i la seva tenacitat, els germans Puertas s’han fet un lloc en el món del blues a nivell internacional.

Després de ser guardonats l’any 2013 amb el premi al segon millor grup acústic en el International Blues Challenge, la competició a nivell mundial més gran de blues que té lloc a Memphis (Estats Units), aquests germans no han parat de recollir l’admiració i suport de músics i seguidors. AL 2014 es van endur el primer lloc en el concurs que organitza la Piedmont Blues Society a Greensboro (North Carolina).

L’harmònica i la veu d’en Victor Puertas i la veu i la guitarra del seu germà Santos es complementen com només dos germans ho poden arribar a fer. Les harmonies i el seu so únic fan que tant el públic més exigent i coneixedor de la música d’arrels, com el més profà, que potser escolta blues per primera vegada, gaudeixi d’un viatge en el temps, quan la música es feia per fer gaudir i per deixar els problemes de la vida quotidiana enrere.

Santos Puertas: guitarra i veu

Victor Puertas: harmònica i veu

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
17 abril 2021
Hora:
19:00 - 20:30
Cost:
7€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
Accedir a la web →

Recinte

La Quadra
Empordà, 30
Santa Maria de Palautordera, Espanya
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.