Carregant Mogudes
The Swing Ballroom

The Swing Ballroom

21 abr.

CADA DIJOUS tenim a Barcelona un gran espai on poder gaudir i ballar amb la millor música de Swing. Us hi esperem a totes i tots.

The SWING BALLROOM és un espai de trobada pels amants de la música Swing i dels balls que l’acompanyen: Lindy Hop, Charleston, Balboa, Blues Dance, Boogie Woogie, Shag, etc.

Us convidem a gaudir i compartir el ball i la música que ens mou i ens eleva. Tots els dijous, diversos DJs de Swing convidats a cada sessió tenen cura de l’entorn musical aportant el seu gust i estil personal pensant en la diversió dels assistents.

Es projecten videos originals gravats als ballarins de la mítica Sala Savoy de Harlem, amb mostres de balls afroamericans de fa més de cinquanta anys. També comptem amb la presència regular dels mestres de SwingCats, que ens delecten amb el seu ball i el seu Swing.

Preus populars (venda a l’entrada): de 22:00h a 22:30h – 3€ amb consumició de 22:30h a 01:00h – 5€ amb consumició

BALLEM?

Degut als constant canvis esteu atents a qualsevol modificació a la seva web o les Xarxes de Swingcats👈

 

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
21 abril
Hora:
22:00 - 0:55
Cost:
3€
Categoria d'Moguda:
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Almo2bar

Organitzador

Swingcats

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.