Carregant Mogudes
The Three Kings of the Blues con Martin Burguez Sextet

The Three Kings of the Blues con Martin Burguez Sextet

04 gen.

————————Català ——————————–
No et perdis una tarda-nit de ball i música dedicada als 3 reis de la guitarra: BB King, Albert King i Freddie King. La banda estarà integrada per alguns dels músics més prestigiosos de l’escena blues de Barcelona:

  • Martín Burguez a la guitarra i a la veu
  • Oriol Fontanals al contrabaix
  • Arnau Julià a la bateria
  • Alberto Burguez a l’Hammond/Piano
  • Pere Miró al saxo baríton
  • Nil Mujal al saxo tenor

que estaran repassant i celebrant el repertori d’aquests tres artistes que van marcar una època i un estil dins del gènere.
Hi haurà una classe de Solo de Blues impartida per Maud Wernette. Durant una hora (oberta a tots els nivells de ballarins, principiants o experimentats), podràs aprendre una petita coreografia que integra les bases del llenguatge d’aquesta dansa, així com alguns passos tradicionals.
L’espai compta amb una pista de ball per a aquells que desitgin ballar, així com còmodes cadires i taules per a aquells que vulguin seure i escoltar l’espectacle! A més de la gran col·lecció d’instruments i llibres que posseeix l’Aclam Club, et faran viure una experiència única.
La direcció artística de l’esdeveniment està a càrrec de Martín Burguez i Maud Wernette. “For your dancing and listening pleasure”.
————————Castellano——————————–
No te pierdas una tarde-noche de baile y música dedicada a los 3 reyes de la guitarra: BB King, Albert King y Freddie King. La banda estará integrada por algunos de los músicos más prestigiosos de la escena blues de Barcelona: Martín Burguez en la guitarra y en la voz, Oriol Fontanals al contrabajo, Arnau Julià en batería, Alberto Burguez al Hammond/Piano, Pere Miró al saxo barítono y Nil Mujal al saxo tenor; estarán repasando y celebrando el repertorio de estos tres artistas que marcaron una época y un estilo dentro del género.
Habrá una clase de Solo de Blues llevada adelante por Maud Wernette. Durante una hora (abierta a todos los niveles de bailarines, principiantes o experimentados), podrás aprender una pequeña coreografía que integra las bases del lenguaje de esta danza, así como algunos pasos tradicionales.
El espacio cuenta con una pista de baile para quienes deseen bailar, así como también cómodas sillas y mesas para quienes quieran sentarse y escuchar el espectáculo! Sumado a la gran colección de instrumentos y libros que posee el Aclam Club, te harán vivir una experiencia única.
La dirección artística del evento esta a cargo de Martín Burguez y Maud Wernette. “For your dancing and listening pleasure”.

ACLAM CLUB
El evento se desarrollará en una sala muy especial y de aforo reducido. Aclam Club congrega una de las mayores colecciones de guitarras de Europa. Podrás ver toda la colección colgada en las paredes de este espacio, guitarras históricas, clásicas, acústicas (algunas de ellas Patrimonio Nacional) y guitarras eléctricas. Además podrás ver la colección de guitarras de marca propia de Aclam que combinan la alta artesanía con tecnología de vanguardia.

Acceso a las entradas con descuento, gentileza de Bluemove

  • 19:00:Obrim portes
  • 20:00: Classe de ball
  • 21:00:Música en directe

aclam-club
The Three Kings of the Blues con Martin Burguez Sextet

Comparteix aquesta moguda

  • Aquest moguda ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
4 gener
Hora:
19:00 - 23:30
Cost:
17€ - 24€
Categories d'Moguda:
, ,
Etiquetes de l'Moguda:
,
Lloc web:
Accedir a la web →

Recinte

Aclam Club
C/ del Consell de Cent, 201, local, Eixample,
Barcelona, 08011
+ Mapa de Google

Accedeix al 👉 calendari / agenda de quasi totes 😅 les ballades, mogudes, esdeveniments, jams o activitats relacionats amb el mon del swing (Balboa, Blues, LindyHop, Shag …) de Barcelona i Catalunya
👉 Concerts amb ball
👉 Ballada amb DJ
👉 Festivals a casa nostra

Si organitzes una activitat de lindy-hop, balboa, shag o blues, pots afegir-la al nostre calendari seguint aquestes instruccions.